Lockdown wordt opnieuw verlengd

Helaas is de situatie in Nederland onvoldoende verbeterd waardoor het OMT heeft geadviseerd de lockdown opnieuw met 3 weken te verlengen tot en met 2 maart. Dit heeft als gevolg dat de praktijk ook langer dicht moet blijven. Vooralsnog geldt de sluiting van de praktijk tot en met 2 maart. Hopelijk is de situatie in de tussentijd voldoende verbeterd om u op een verantwoorde manier weer te kunnen ontvangen. Uiteraard gaan wij door met onze strijd om als chiropractor op de website van de Rijksoverheid aangemerkt te worden als contactberoep dat open mag blijven. U kunt ook meehelpen door de petitie te ondertekenen.

Heeft u in de tussenliggende tijd een afspraak staan, dan zullen wij per mail of telefoon contact met u opnemen om uw afspraak te verplaatsen naar een latere datum.

Uiteraard zijn wij voor vragen of adviezen bereikbaar per mail of telefoon. Daarnaast houden wij de website up-to-date met het laatste nieuws qua maatregelen en openingstijden. Wij zien u heel graag op een later moment weer terug in de praktijk!