Sluiting praktijk

Naar aanleiding van de aangekondigde strengere lockdown tijdens de persconferentie van 14 december 2020, zijn wij genoodzaakt wederom de deuren te sluiten. De chiropractor wordt helaas op de website van de Rijksoverheid niet aangemerkt als contactberoep dat open mag blijven. Uiteraard gaan wij er alles aan doen om de komende tijd alsnog aan deze lijst toegevoegd te worden. U kunt ook meehelpen door de petitie te ondertekenen. Vooralsnog geldt de sluiting van de praktijk tot en met 19 januari 2021. Hopelijk is de situatie in de tussentijd voldoende verbeterd om u weer te kunnen ontvangen.

Heeft u in de tussenliggende tijd een afspraak staan, dan zullen wij per mail of telefoon contact met u opnemen om uw afspraak te verplaatsen naar een latere datum.

Uiteraard zijn wij voor vragen of adviezen bereikbaar per mail of telefoon. Daarnaast houden wij de website up-to-date met het laatste nieuws qua maatregelen en openingstijden. Wij zien u heel graag op een later moment weer terug in de praktijk!